Bezetting

Logo 10x11CM PROBEERSEL 2

Barbara vd Matten – muzikaal leidster                                                                       Klarinet /Alt- en Tenor Sax                            FabiĆ«nne vd Matten – Klarinet                                                                                   Aart Troost – Trompet                                                                                                   Berry Philipse – Muzikaal leider -Trompet/alt- en tenor Sax                                 Jan Zeebregts – Snaar Trom/drums                                                                            Ed Wouters – Tenor Sax                                                                                                Ferry de Goeij – Sousafoon                                                                                          Henk van de Wetering – Zang en Trompet                                                              Ko de Bruijne – Wasbord                                                                                              Paul Daniels – Alt Sax                                                                                                    Piet van der Windt – Banjo                                                                                       


Netjes staan.2jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *