Bezetting

Logo 10x11CM PROBEERSEL 2

Barbara vd Matten – muzikaal leidster –                                                                   Klarinet /Alt- en Tenor Sax                 Aart Troost – Trompet                                                                                                       Berry Philipse – Trompet/alt- en tenor sax                                                                                             – Snaar Trom/drums                                                                 Ed Wouters – Tenor Sax                                                                                                   Ferry de Goeij – Sousafoon                                                                                  Henk van de Wetering – Zang en Trompet                                                          Herman – Trombone                                                                                                       Ko de Bruijne – Wasbord                                                                                         Paul Daniels – Alt Sax                                                                                                 Piet van der Windt – Banjo                                                                                       


 

 

 

 

Netjes staan.2jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *