Geplande optredens

2017  Optredens

6 jan – Privé feest                                                                                                        15/16 april – Lentiade                                                                                                      22 april – Jazz Festival – Gorkum                                                                                22 april – Rode Kruis Bloesemtocht                                                                               2 mei – Merwefilmers                                                                                                        27 mei – Jaarmarkt – Woudrichem                                                                             10 juni – Woudrichem – Historische Haven                                                            11 juni – Stolberg (Duitsland) – Jazzfestival                                                           17 juni – Giessen – Truckersdag                                                                                    29 juni – Werkendam – de  Ontmoeting                                                                       1 juli – Almkerk / Haaften – Altena Tourtocht                                                           7 juli – Woudrichem – Bejaardencentrum                                                                13 juli – Renesse                                                                                                                    22 juli – Steenwijk – Avondmarkt                                                                                   3 aug – Renesse –  Centrum                                                                                               5 aug – Sleeuwijk -PrivéFeest                                                                                         10 aug – Meppel – DMD                                                                                                  19 aug – Sleeuwijk Zwem4D                                                                                          22 aug – Oudendijk Feestweek                                                                                    24 aug – Meppel – DMD                                                                                                  27 aug – Eindhoven – JazzMarathon                                                                        31 aug – De Klimroos – Sleeuwijk                                                                                  2 sept –  Kedichem – Jaarmarkt                                                                                      3 sept – Erp – MG Event                                                                                                      5 sept – Molenaarsgraaf – Merwefilmers                                                                   9 sept – Düsseldorf – Privé feest                                                                                  10 sept – Oirschot – Jazz Festival                                                                               16 sept – Domburg – Jazz by the Sea                                                                        24 sept – Waalwijk – Winkelcentrum “De Els”                                                        6 okt – Tilburg – Zorgcentrum Padua                                                                          9 nov – Dordrecht – afscheidsfeest                                                                             15 dec – Dordrecht – Kerstmarkt                                                                                 16 dec – Dordrecht – Kerstmarkt                                                                                17 dec – Breda – Kerstmarkt

Geplande optredens 2018

Datum

Plaats

Waarvoor

17-feb Gorkum De Hipper Bridgetournooi
17-apr Schelluinen Merwefilmers
21-apr Buren Bloesemtocht
22-apr Gorkum Jazz Festival
12-mei Breda Jazz Festival -Waalsekerk
10-jun Stolberg (Dtsl) Jazz Festival
23-jun Almkerk Truckersdag
7-jul Almkerk en Werkendam Altena Tourtocht
14-jul Domburg Centrum
21-jul Steenwijk Avondmarkt
24-jul Tilburg Zomercarnaval
26-jul Meppel Donderd Meppel Dag
2-aug Meppel Donderd Meppel Dag
4-aug Domburg Centrum
8-aug Steenwijk Oude Ambachten
23-aug Meppel Donderd Meppel Dag
26-aug Eindhoven Jazz Marathon
30-aug Meppel Donderd Meppel Dag
1-sep Kedichem Jaarmarkt
9-sep Oirschot Oirschot Jazz
15-sep

14-dec

15-dec

Domburg

Dordrecht

Dordrecht

Jazz by the Sea

Kerstmarkt

Kerstmarkt

 

2 gedachten over “Geplande optredens”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *