Van ‘tMuziekske naar Altena Jazz Band

 De naam van ‘tMuziekske – Sleeuwijk is gewijzigd in                               

                                          ALTENA JAZZ BAND

‘tMuziekske uit Sleeuwijk, zo’n 35 jaar geleden opgericht als feestband, heeft zich de laatste zes jaar, nadat de bezielende leiding in handen kwam van Barbara van der Matten-Troost, volledig gericht op swingende muziek in dixiestijl.

Na veel succesvolle optredens werd het tijd om de naam van het orkest aan te passen aan het huidige muziekgenre en is gekozen voor de naam Altena Jazz Band

Omdat ‘tMuziekske een begripsnaam is in het land van Heusden en Altena (Sleeuwijk ligt hierin) en daarbuiten natuurlijk, hebben wij toch iets “eigens” in de nieuwe naam willen behouden.AJB compleet bij bww 'tFort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *